Κατάλογος. Bonus στην Αγάπη.

Το Εργαστήρι

«Το Εργαστήρι» στοχεύει στη φροντίδα, την προστατευμένη απασχόληση και τη μελλοντική διαβίωση 100 ενηλίκων με νοητική υστέρηση.

Ο Σύλλογος Γονέων Κηδεμόνων και Φίλων Α.μεΑ. «Το Εργαστήρι» ιδρύθηκε από γονείς παιδιών με νοητική υστέρηση με σκοπό τη φροντίδα, την προστατευμένη απασχόληση και τη μελλοντική διαβίωση 100 ενηλίκων με νοητική υστέρηση. Στο «Εργαστήρι» λειτουργούν ποικίλα τμήματα: αρτοσκευασμάτων, τροφοδοσία-catering, ζυμαρικών, πλυντηρίων, κεραμικής, ταπητουργίας, μπατίκ, συσκευασίας-τυποποίησης, κηπουρικής και Κέντρο Ημέρας.

Το Κέντρο με το εξειδικευμένο προσωπικό που διαθέτει παρέχει ένα πλήρες δίκτυο Συνοδευτικών Υποστηρικτικών Υπηρεσιών με σκοπό την ψυχοσυναισθηματική στήριξη των ατόμων με νοητική υστέρηση. Επίσης λειτουργεί απογευματινή Λέσχη Ψυχαγωγίας με πολλές δραστηριότητες και πρότυπο οδοντιατρείο.

Στο πλαίσιο αυτών των υπηρεσιών το Εργαστήρι υλοποιεί ένα πρωτοποριακό πρόγραμμα το οποίο αφορά την ανέγερση κατοικιών υποστηριζόμενης διαβίωσης για να εξασφαλίσει την ασφαλή και αξιοπρεπή διαβίωση των νέων μας, όταν θα έχουν στερηθεί το οικογενειακό τους περιβάλλον. Η πρώτη κατοικία έχει καλύψει τις ανάγκες 9 ενηλίκων με νοητική υστέρηση. Ευελπιστούμε στο μέλλον το πρόγραμμα αυτό να ολοκληρω για να στεγάσει όλα τα άτομα που απασχολούνται στο Εργαστήρι.

6.000 Gold Points αντιστοιχούν σε προσφορά 30€

www.ergastiri.org

ΚΩΔΙΚΟΣ: 9069
Membership Rewards Πόντοι: 6.000