Κατάλογος. Bonus στην Αγάπη.

Δεσμός

Ο Δεσμός (www.desmos.org) είναι Μη Κερδοσκοπικό Σωματείο με σκοπό την αποτελεσματική και μακροπρόθεσμη κάλυψη αναγκών ευπαθών ομάδων και ατόμων μέσα από τη μέγιστη αξιοποίηση πλεονάσματος από ιδιώτες και εταιρείες.

Aπό την ίδρυσή του, τον Ιανουάριο του 2012 έως σήμερα, ο Δεσμός με επίκεντρο τα γραφεία του σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, έχει προσφέρει σε ένα ολοένα και αυξανόμενο δίκτυο 513 οργανισμών κοινωνικής ωφελείας στην Ελλάδα, βοηθώντας συνολικά πάνω από 300.000 βραχυπρόθεσμα και μακροπρόθεσμα επωφελούμενους χάρη στην προσφορά περισσότερων από 232 εταιρειών και εκατοντάδων ιδιωτών. Με συντηρητικούς υπολογισμούς, η εκτιμώμενη αξία των αγαθών που έχει προσφέρει ο Δεσμός σε ανθρώπους και οργανισμούς που έχουν πραγματικά ανάγκη μέσα σε λιγότερα

από τρία χρόνια λειτουργίας υπερβαίνει το €2.000.000.

Ο Δεσμός συγκεντρώνει, μεταξύ άλλων, τρόφιμα μακράς διαρκείας, είδη προσωπικής υγιεινής, είδη καθαριότητας, έπιπλα, ηλεκτρονικό εξοπλισμό, βιβλία και παιχνίδια. Όλα αυτά τα είδη, καθώς και υπηρεσίες, προσφέρονται πλέον ακόμη πιο εύκολα και αποτελεσματικά χρησιμοποιώντας το Desmos Direct, το καινοτόμο ψηφιακό εργαλείο του Δεσμού που με ένα κλικ ταυτοποιεί αυτόματα τις προσφορές ιδιωτών/εταιρειών με τις αντίστοιχες ανάγκες κοινωφελών οργανισμών.

 

Παράλληλα με την προσφορά πλεοναζόντων αγαθών, ο Δεσμός σχεδιάζει και υλοποιεί προγράμματα και εθελοντικές δράσεις, στα πλαίσια της Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης εταιρειών, όπως περιόδους συγκέντρωσης αγαθών κατά τις οποίες οι εργαζόμενοι ενεργοποιούνται και προσφέρουν αγαθά και υπηρεσίες στους οργανισμούς κοινωνικής ωφελείας.

ΚΩΔΙΚΟΣ: 9807
Membership Rewards Πόντοι: 6.000